MC Reservedele og udstyr

Sliddele & dæk kan skaffes hjem indenfor 24 timer ved bestilling inden kl. 14. Derudover fører vi et opdateret reservedels/sliddele lager med flere tusinde varenummer.

 

MC reservedele

Stort reservedele lager:                                                                                                                       

Vi fører et fast lager af slid dele, som dæk, olie, tændrør, filtre, bremseklodser mm. til de fleste mc modeller. & har vi ikke det du søger, kan vi oftest få det hjem til dagen efter ved bestilling inden kl. 16.

Kig glad forbi og lad os se om vi kan hjælpe dig.

 

Vi skifter imens du venter:

Dæk & olieskift klarer vi på stedet, så du kan komme hurtigt afsted igen. Du kan slå tiden ihjel med en kold vand eller varm kaffe imens vi plejer dit kæreste eje.

Book gerne tid en dag inden.

 

Du er altid velkommen til at ringe til os på 48 79 66 00 eller skrive på vores mail: [email protected].

 

Repartion imens du venter

Vi skifter dæk, kædekit og udfører olie- og oliefilterskift, imens du venter i forretningen. Er reservedelene på lager, skifter vi på stedet, og du springer tidsbestillingen over. Vi har altid et vågent øje på den nyeste teknologiske udvikling inden for motorcykler, og vi kan ligeledes servicere og reparere alle motorcykelmærker og montere alt MC udstyr på vores værksted. Vi har det nødvendige værktøj og testudstyr til rådighed, og vores dygtige mekanikere deltager løbende i efteruddannelse og kurser. Du er altid sikret professionel og sikker montering af reservedele og MC udstyr, når du handler hos os.