MC forhandler

Overvejer du køb af motorcykel? Så besøg en MC forhandler, som tager motorcykler seriøst. Det gør vi hos MC Hjørnet Nordsjælland.

I mere end 40 år og gennem to generationers virke som MC forhandlere har vi solgt og importeret motorcykler til de danske MC entusiaster. Virksomhedens grundlægger Per har desuden selv været en flittig racedeltager, ligesom nuværende ejer, sønnen Robbin, hører til blandt de bedste kørere på verdensplan med flotte placeringer i VM i Supersport og deltagelse i Isle of Man TT i 2015. Kort sagt er vi en MC forhandler, som kender alt til den passion for motorcykler, der driver værket for vores kunder.

Her på denne side finder du et udvalg af motorcykler til hverdag, race og cruise. Og i forretningen på Krakasvej 9 i Hillerød kan du gå på yderligere opdagelse i vores sortiment af MC’er, scootere og alverdens tilbehør. På adressen finder du også vores eget værksted, hvor vores professionelle team af mekanikere står klar til at holde din motorcykel i tiptop stand.

 

Motorcykler fra A til Z – MC forhandler med et bredt udvalg

MC Hjørnet Nordsjælland har fungeret som MC forhandler siden Per åbnede den første butik og værksted i Gladsaxe i 1975. Vi har altid bestræbt os på at være lagerførende i et bredt sortiment af motorcykler, og vi har forhandlet samtlige japanske mærker siden begyndelsen.

Den dag i dag holder vi til i store lokaler med masser af udstillingsplads – og sortimentet er kun blevet større. Vi er uafhængig MC forhandler og importør med et stort forhandlernetværk, og vi kan tilbyde et stort udvalg af motorcykler, reservedele, udstyr og tilbehør til ethvert behov.

 

Vi guider dig igennem dit køb

Vi giver naturligvis gerne gode råd med på vejen, inden du køber ny MC i forretningen, så du er sikret den bedste køreglæde, når du vælger os som din foretrukne motorcykel forhandler. Vi kan desuden tilbyde fordelagtige finansieringsløsninger via Santander Consumer Bank, hvis mc priser og din økonomi ikke hænger sammen.

Kig forbi vores showroom for mere inspiration

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom på Krakasvej 9 i Hillerød, hvis du vil have mere inspiration til køb af mc. Forretningen ligger tæt på primærrute 16 og er derfor nem og hurtig at komme til, hvis du er på udkig efter en MC forhandler nær København.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Med venlig hilsen MC Hjørnet Nordsjælland – din dedikerede MC forhandler.