Finansiering

Via Santander Finans kan vi tilbyde lån helt ned fra 2000.- rentefrit og til flere hundrede tusinde med lav rente og lang afbetaling.

 

Via Santander Finans kan vi tilbyde lån helt ned fra 2000.- rentefrit og til flere hundrede tusinde med lav rente og lang afbetaling.

Finansiering til det hele...

Rækker økonomien ikke til drømmemotorcyklen? Så fortvivl ej. Du kan ansøge om MC lån til dit motorcykelkøb gennem Santander.dk, når du handler hos MC Hjørnet Nordsjælland.

De mest brugte lån er kort forklaret forneden, se mere på Santander.dk

Husk du kan ansøge om lånet hjemmefra på Santander.dk

 

Finansiering til det hele – MC lån

Santander Comsumer Bank tilbyder motorcykel finansiering med udgangspunkt i din økonomi og dit aktuelle behov. Du kan ansøge om lånet hjemmefra, eller når du besøger os i butikken på Krakasvej 9 i Hillerød. Det kræver blot, at du har et NemID, og at du udfylder nogle grundlæggende oplysninger om dig selv og din økonomi.

Du vælger selv, hvor meget du vil afbetale på dit MC lån om måneden. Samtidig kan du se lånets løbetid, ÅOP, kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalte beløb, så du får det fulde overblik over lånet, inden du godkender.

Du kan se nærmere detaljer om MC lån for private på Santander.dk. 

 

Undgå bekymringer med SAFE afdragssikring

Til finansiering og nogle motorcykellån til private er det også muligt at tilvælge SAFE afdragssikring. Afdragssikringen betyder, at Santander betaler dine afdrag og renter på dit MC lån eller dine leasingydelser, hvis du skulle miste din indtægt på grund af arbejdsløshed eller sygdom. Du kan med fordel vælge at oprette en SAFE forsikring, hvis du er utryg ved at tage et MC lån

 

Find den rette motorcykel – til den rette pris

Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i forretningen, hvis du har brug for råd og vejledning om valg af motorcykel og pris. Vi har solgt, serviceret og repareret motorcykler igennem to generationer siden 1975, og vi har ligeledes en stor viden om alle modeller.

MC Hjørnet Nordsjælland er uafhængig importør, og vi har et bredt udvalg af motorcykler i næsten alle prisklasser. Derfor har vi sikkert også en, der passer til dine kørsels- og prisbehov. Vi sælger udelukkende kvalitetsmotorcykler, og vores dygtige mekanikere står klar til at udføre reparation og service til gode priser. Du får noget for pengene, når du køber motorcykel hos MC Hjørnet Nordsjælland – uanset om du køber med eller uden MC lån.

Hvis du vil høre nærmere om detaljerne ved MC finansiering og MC lån, kan du kontakte Santander Consumer Bank via linket her.

 

Rentefrit lån fra 2.000 – 60.000 kr.

  • Et fornuftigt lån til tøj, udstyr, værksteds regninger og motorcykler.
  • Løbetid 10-30 måneder
  • 8 % i oprettelses gebyr
  • 30 kr. i månedsgebyr.

Ansøg om rentefrit lån nu!

 

Lån helt ned til 2,49% i rente

Et ganske almindeligt lån med lav rente kan strækkes i op til 12 år hvilket gør ydelsen ekstrem lav. Eksempel er et lån til 100.000.- er det muligt at afdrage ca. 1250.- om måneden over 12 år.

Finanseringen kan ansøges hos MC Hjørnet Nordsjælland med svar indenfor 20 minutter.