MC udstyr til regnvejr – Find det hos MC hjørnet

Vær opmærksom på glatte veje

Skal man ud at køre på vejene i regnvejr, er det vigtigt at ens motorcykel er klar. Det er en større udfordring at køre på våde veje, da deksler, vejstriber og brosten bliver glatte og farlige i vådt vejr. Derfor er det ekstremt vigtigt at have dæk med ordentligt mønster på. Allerede et års tid efter at have skiftet dæk på sin MC, vil det være svært for de fleste typer dæk at bevare et godt vejgreb i regnvejr, fordi mønsteret er blevet slidt tilpas af. Hold derfor altid godt øje med mønsteret på dine dæk, og skift dem ofte. Helt nye dæk kan nemlig også give problemer på en våd vej. Et nyt dæk har tit en glat overflade, alt afhængig af hvordan det er produceret. Ofte skal dækket ’køres til’, inden det har optimalt vejgreb i vådt føre.

Det er også altid vigtigt at have styr på sine bremser – men i regnvejr kan bremsernes funktion være nedsat, hvis man ikke har renset bremsetromlen i et stykke tid, da støv og skidt kan få bremsen til at ’hugge’.

Hos MC Hjørnet kan vi hurtigt skifte dine dæk og tjekke dine bremser på vores værksted, der har 35 års erfaring som autoriseret værksted og flere tusinde reservedele på lager. Så skal du på langfart i regnvejr, så kom forbi og få tjekket din MC igennem inden.   

Klæd dig på til at køre i regnvejr

Skal du kunne køre hele året, kræver det, at du har den rette beklædning. Læder dur nemlig ikke i regnvejr, og er man ikke klædt på til regn, kan en tur på MC’en blive lang og ubehagelig. Kolde hænder og fødder nedsætter ens reaktionstid, og man er i det hele taget ikke lige så opmærksom i trafikken når man fryser. Hos MC Hjørnet fører vi en del regnsikker beklædning, som vil få dig varm og tør gennem trafikken. Vi fører også hjelme med antidug og antidugmidler, som vil optimere dit udsyn og hjælpe dig med at navigere på våde veje.

Vil du gerne kunne køre på din motorcykel hele året, og i al slags vejr, så besøg vores butik og bliv inspireret af vores mc udstyr til regnvejr, sne, sol m.m.  

 

Kurv