Førstegangskøb af MC – hvilken motorcykel skal du købe?

Skal du købe din første motorcykel, er der mange ting du skal være opmærksom på. Hos MC Hjørnet har vi siden 1975 hjulpet førstegangskøbere med at finde den helt rette mc til deres behov. Skal vi også hjælpe dig? Vi har en stor viden om motorcykler, udstyr og beklædning, og du er altid velkommen til at kigge forbi vores lokaler i Hillerød, der både huser værksted og butik.    

Ny eller brugt motorcykel?

Det første du skal tage stilling til som førstegangskøber af mc er, om du vil investere i en helt ny motorcykel, eller om du kan “nøjes” med en brugt. Selvom det selvfølgelig altid er lækkert med en skinnende, ny maskine, er der faktisk mange fordele ved at købe brugt. Der er en god sum penge at spare, både på maskinen og på forsikringen, men selvfølgelig kan du også risikere at skulle bruge mange penge på reparationer, hvis motorcyklen viser sig, ikke at være i lige så god stand som du havde regnet med.  

Størrelse?

Der er tre kategorier inden for motorcykler: A, der dækker store motorcykler, A1 der dækker små motorcykler og A2 der dækker mellemstore motorcykler. Ens motorcykel skal selvfølgelig matche ens kørekort, og jo større motorcykel desto større skal kørekortet også være.

Model?

Hvilken model du skal have, afhænger helt af dine ønsker og behov. Skal du køre langt? Sidde flere på motorcyklen? Og vil du gerne sidde oprejst eller foroverbøjet? De mest normale former for motorcykler er nok cruisere, choppere, off-roadere, all-roadere, og vi hjælper dig gerne med at finde ud af hvilken model, der passer bedst til dine behov. Se vores store udvalg af motorcykler til salg eller kontakt os for at høre mere.  

Udstyr og beklædning

Når du er førstegangskøber, skal du også investere i alt udstyret, der hører med, når du gerne vil være en ægte motorcyklist. Hos MC Hjørnet forhandler vi alt det, du har brug for, fra yderst til inderst, som fx jakker, bukser, handler og selvfølgelig hjelme og andet sikkerhedsudstyr.

Er du førstegangskøber, og har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte MC Hjørnet for en snak.  

Kurv