Bliv forårsklar med det rette mc udstyr

I Danmark strækker motorcykelsæsonen sig fra marts til november, og lige meget om motorcyklen står inde uden for sæsonen, eller er ude og køre i sne og regn, er det altid en god idé at give motorcyklen et tjek inden den nye sæson. Hos MC Hjørnet hjælper vi dig med at blive forårsklar med det rette mc udstyr, tag et kig i vores butik og bliv inspireret af vores store udvalg.

Forårseftersyn på værkstedet

Har motorcyklen overvintret i en garage eller lignende, er der stor risiko for at batteriet er afladet, at dækkene er halvflade og at motorcyklen i det hele taget bare trænger til at blive gennemgået og strammet op. Vi tilbyder også forårstjek af din motorcykel, hvor vi kontrollerer og justerer alle funktioner, så du er klar til at køre ud på landevejene igen. Vi tjekker bl.a. dæk, bremser, horn, lygter og batteri, samt pudser, smører og fylder olie på.  

Et forårstjek af din mc handler først og fremmest om sikkerhed, dernæst om æstetik. Vi sikrer, at alle dele fungerer korrekt, og at din motorcykel skinner om kap med forårssolen, når du igen rammer landevejen.

Nye reservedele til den nye sæson?

Finder vi ud af, at du skal have nye reservedele, når vi gennemgår din mc til forårstjekket, er dette ikke noget problem. Vi fører et stort sortiment af udstyr og reservedele og kan skaffe det meste hjem inden for 24 timer. Er delene på lager, skifter vi dem, mens du venter. Vi skifter bl.a. dæk, olie og kædekit, så du hurtigst muligt kan komme ud og køre igen.

Forårstøj til mc

Skal du have opdateret din mc garderobe, så den også kan blive forårsklar, har vi et stort udvalg af mc beklædning til herrer og damer, der passer til det varmere vejr. Til vinter er det vigtigt med tøj, der er vandtæt og ultra vindtæt, men i godt vejr kan en åndbar tekstiljakke være et godt alternativ til den tunge læderjakke. Vi forhandler jakker, dragter, bukser, støvler, hjelme og meget mere.

Vil du vide mere om, hvordan du bliver forårsklar med det rette mc udstyr, er du altid velkommen til at kontakte MC Hjørnet for råd og vejledning.

Kurv