Find det rette MC udstyr hos MC Hjørnet

I vores showroom i Hillerød finder du et stort udvalg af MC udstyr, dæk og reservedele til motorcykler. Da vi elsker motorcykler lige så meget som vores kunder gør, så er vi altid nøje opdateret med tidens tendenser, samt den teknologiske udvikling inden for motorcykelverdenen. Dette kommer vores kunder til gode, da vores store passion for motorcykler gør, at vores lager altid er tidssvarende og fyldt med det nyeste udstyr på markedet.

Vi har det hele inden for MC udstyr og reservedele

Vi fører et stort sortiment af MC udstyr og reservedele. Vores lager af reservedele og sliddele huser op til flere tusinde varenumre, og du går derfor sjældent forgæves, når du besøger vores forretning på Krakasvej 9 i Hillerød – uanset om du er på jagt efter nye reservedele til din motorcykel, nye dæk eller noget helt tredje.

Skulle det dog ske, at du er på udkig efter noget, som vi ikke umiddelbart har på lager, så kan vi med stor sikkerhed skaffe det hjem til dig. Vi kan blandt andet skaffe dæk og sliddele hjem indenfor kun 24 timer, og du er dermed sikret hurtig og sikker betjening, hvis du handler hos os

Hurtig montering af MC udstyr og reservedele

På selv samme adresse som vores forretning, finder du også vores autoriserede værksted. Her står vores professionelle mekanikere altid klar til at yde en hurtig og professionel service. Mens du venter i forretningen kan de blandt andet skifte dæk og kædekit, samt udføre olie- og oliefilterskift. Finder du i mellemtiden det helt rigtige inden for reservedele, mens du udforsker vores forretning, så kan vores kompetente mekanikere i samme øjeblik udskifte dine gamle dele med de nye. Du undgår således tidsbestilling og unødvendig ventetid.

Du er altid sikret professionel og sikker montering af reservedele og MC udstyr, når du handler hos os, da vores mekanikere løbende deltager i kurser og gennemgår efteruddannelser. Desuden har vi over 35 års erfaring som autoriseret værksted, hvilket vidner om vores særdeles store ekspertise. Overlad du derfor trygt reparationen af din motorcykel til os, og kontakt os i dag.

Kurv