MC køb og MC lån – Hvad du skal vide

Har du længe overvejet at købe en ny motorcykel? Så er du kommet til det rette sted – som professionel MC forhandler hjælper vi dig med alt lige fra gode råd til valg af motorcykel til hjælp med lån og finansiering.

Din professionelle MC forhandler

Siden MC Hjørnets spæde opstart i halvfjerdserne har vi solgt og importeret motorcykler i en høj kvalitet og til gode priser. Uanset om du er på udkig efter en motorcykel, der egner sig til hverdag, race eller cruise, så kan vi uden tvivl være behjælpelige.

Her på vores hjemmeside kan du se vores store udvalg af motorcykler, udstyr og beklædning, men hvis du ønsker vores kompetente råd og vejledning i forbindelse med købet, så kan du med fordel vælge at besøge vores forretning i Hillerød. Her kan du gå på opdagelse i vores spændende sortiment af MC’er, og vi kan hjælpe dig med at finde den rette motorcykel, der imødekommer dine behov og ønsker.

Du er således sikret optimal køreglæde, når du vælger os som din foretrukne motorcykel forhandler.

Lån og finansiering

At købe en motorcykel kan for mange mennesker virke som en dyr og uoverkommelig udgift. For at hjælpe med at realisere vores kunders drøm om en motorcykel, så tilbyder vi fordelagtige finansieringsløsninger via Santander Consumer Bank.

MC lånet tager udgangspunkt i din økonomi og dine aktuelle behov, og du vælger derfor også selv, hvor mange penge du vil afbetale om måneden. Ydermere er det også muligt at tilvælge en SAFE afdragsforsikring i forbindelse med lånet. Det betyder, at Santander betaler dine afdrag og renter på lånet, hvis du på et tidspunkt skulle blive forhindret i at gøre det selv – eksempelvis hvis du mister din indtægt på grund af arbejdsløshed eller alvorlig sygdom.

Vi tilbyder flere forskellige favorable MC lån, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, eller ønsker at ansøge om et lån.

Kurv