Hvad er det bedste MC tøj?

Som motorcyklist er man særligt udsat, når man befinder sig i trafikken. Det der sidder mellem ørerne på føreren er først og fremmest det, der bevirker sikkerheden på en motorcykel, men udover det, kan man tilkøbe sig en masse sikkerhed, hvis man vælger den rigtige beklædning.

 

Støvler

Hvis man vil være sikret i tilfælde af, at man vælter på motorcykel, så bør man gå udenom de bløde støvler. Mange af de personer, der vælter på motorcykel, ender med at skade deres ankler, da foden kommer ind under fodhvileren. Hvis dette sker, er man i stor risiko for at hive sin akillessene over. Hvis man vil sikre sig den optimale sikkerhed, bør man derfor vælge de rigtige støvler, som mest af alt kan sammenlignes med skistøvler. Disse støvler består af en hård yderskal støbt i stødabsorberende plast og en blød inderstøvle, så både hæl og skinneben er beskyttet i tilfælde af en ulykke.

Tøj

Tøjet bør først og fremmest være fremstillet i slidstærke materialer som for eksempel læder eller Goretex. Derudover kan man med fordel anskaffe sig en heldragt, hvis man ønsker den optimale sikkerhed. I tilfælde af man vælter, mens man er iført et todelt sæt, så risikerer man, at overdelen glider op, når man kurrer på ryggen. Ydermere kan det være en god ide at anskaffe sig et rygpanser, hvis man vil sikre sin ryg i et eventuelt fald.

MC Hjørnet er din professionelle forhandler af MC tøj

Hos MC Hjørnet har vi forhandlet produkter af højeste kvalitet lige siden vores opstart i halvfjerdserne. Derfor kan vi uden tvivl være behjælpelige med gode råd til valg af MC tøj, så du er sikret optimal komfort, køreglæde og sikkerhed. Her på vores hjemmeside og i vores showroom i Hillerød kan du se vores store udvalg af kvalitetsprodukter i slidstærke og vejrbestandige materialer.

Kurv